Vet bevriezen = vet verliezen

Wil jij ook graag afvallen en een slanker en strakker figuur? Heb je al van alles geprobeerd en zou het jou meer zelfvertrouwen geven als er een paar cm van af zou kunnen?

Dat kan vanaf nu met ons: “Exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur”
Met dit programma  maken we gebruik van wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat te verminderen. Met dit vetbevriezings programma is het nu mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie, naalden of een speciaal dieet te bevriezen, waarna ze door ons lichaam worden afgevoerd zonder hersteltijd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Te behandelen zones: buik, love handles, billen, bovenbenen, armen. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Dit exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur bestaat uit 3 behandelingen van maar 1 uurtje met een tussenperiode van 8 a 12 weken.

U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit.

 

LET OP!  Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke kuuraanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak en wij vertellen er graag meer over.

 

Profiteer nu van onze introductie actie!

Bevries uw vet met de Body-wizard Cryolipolyse behandeling

Met de unieke Body-wizard behandeling is het mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie te verwijderen in een behandeling van circa 1 uur. Het vet wordt plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd. Een unieke behandeling met betoverende resultaten! Direct na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten weer oppakken. Simpel, snel, veilig en het belangrijkst: het vet blijft weg!

Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Bonne Ambiance Totaal Cosmétique

Haspelstraat 35  |  6911 BA  Pannerden
 T 0316 - 341584