Bonne Ambiance:

uw Skincare Professional

Bij schoonheidssalon en huidverzorgingswinkel Bonne Ambiance Totaal Cosmétique sta je centraal. Je vindt hier een fijne ambiance waar je geheel tot rust kunt komen en jouw schoonheid optimaal ervaart. Zowel voor dames als heren, van elke leeftijd. 

Compleet aanbod

Je wilt alleen het beste voor jouw huid en uitstraling? Bij Bonne Ambiance heb je de keuze uit een volledig en professioneel aanbod. Naast adviezen en behandelingen voor huidverbetering  kun je terecht voor microneedling, dermabrasie, lichaamsbehandelingen of kleur- en make-up advies, zodat je ervaart wat perfect bij je past.

Anti-aging met kwaliteitsproducten

Dé autoriteit op het gebied van anti-aging zijn Cosmedix®  JanMarini® en Bdr. Met deze producten en gezichtsbehandelingen bereikt je direct zichtbaar effect. Ook met de hoogstaande producten boek je fantastische resultaten op het gebied van verzorging, hydratering en anti-aging van jouw huid.

Huidverzorgingswinkel

In de compacte huidverzorgingswinkel vindt je naast Cosmedix®  JanMarini® en Bdr ook een aantrekkelijk scala aan essentiële oliën van Chi, make-up van Barbara Bort, beMineral en John van G.
Samen met jou haal ik het beste uit jouw uitstraling. In een prettige ambiance, zodat je helemaal jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak bij  Bonne Ambiance, je bent van harte welkom!

Maak nu een afspraak voor een behandeling of arrangement. Stuur een mail naar info@bonneambiance.nl of bel: 0316-341584.

Astrid van Gerder – uw Skincare Professional