Cryolipolyse / 

Vetbevriezen

Cryolipolyse / Vet bevriezen = vet verliezen

Wil jij ook graag afvallen en een slanker en strakker figuur? Heb je al van alles geprobeerd en zou het jou meer zelfvertrouwen geven als er een paar cm van af zou kunnen?

Dat kan vanaf nu met ons: “Exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur”.
Met dit programma maken we gebruik van wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat te verminderen. Met dit vetbevriezings programma is het nu mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie, naalden of een speciaal dieet te bevriezen, waarna ze door ons lichaam worden afgevoerd zonder hersteltijd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Te behandelen zones: buik, love handles, billen, bovenbenen, armen. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Dit exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur bestaat uit 3 behandelingen van maar 1 uurtje met een tussenperiode van 8 a 12 weken.

U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit.

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen. Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Meer weten over de cryolipolyse behandeling? Wij vertellen u er graag meer over.

Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke kuuraanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak!

tel. 0316-341584

Hoe werkt het?

De Cryolipolyse techniek is ontwikkeld door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat verbonden is aan Harvard Medical School.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd. De vetcellen worden na de behandeling afgebroken en binnen een aantal weken verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier het lichaam, dat wil zeggen via urine en ontlasting.

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

De wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse behandeling van Bonne ambiance biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld 3 behandelingen van een uur heb jij je ideale figuur!

 

Gratis en vrijblijvende intake afspraak

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen we samen het te behandelen gebied, je probleemzone(s). Er wordt gekeken of de behandeling realiseerbaar is en zullen de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met je worden doorbesproken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op je lichaam behandeld kunnen worden met het vetbevriezingsprogramma en wat de kosten hiervan zullen zijn.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koel gelmembraan aangebracht. De behandelkop wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de behandelkop. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd (bevroren) worden. Een natuurlijke ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang (Apoptose), waardoor het lichaam de gekristalliseerde vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling wordt de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de behandelkop gezogen tussen twee koelplaten, die zich in de behandelkop bevinden. Deze vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. Het weefsel wordt eerst enkele minuten gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld. De eerste paar minuten kun je tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kun je gewoon van je telefoon gebruik maken via ons gratis wifi netwerk, kun je wat lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone duurt 1 uur. Hierna wordt de behandelkop van de huid verwijderd en wordt de plek intensief gemasseerd.

Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal je wel nog enkele aandachtspunten meegeven waar je op dient te letten.

COSBEAU SLIMMING SERUM
Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

 

 

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum;

Hibiscus esculucentus extract
Voor een versteviging van de huid

Spirulina
Verstevigt en herstructureert de huid

Cafeïne en carnitine
Stimuleert de vetafbraak

Soja
Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid

Citrus auranthium amara fruit extract
Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid

Hyaluronzuur
Vermindert de rimpelvorming van de huid

Het Cosbeau slimming serum is een onverbrekelijk onderdeel van de Body-Wizard behandeling en verhoogt zichtbaar het resultaat.

Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke kuuraanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak!

 

MEER WETEN OVER DE CRYOLIPOLYSE BEHANDELING?
Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek contact met ons op.

tel. 0316-341584 of info@bonneambiance.nl