Met make-up versterkt u uw natuurlijke uitstraling. Je benadrukt de specifieke kenmerken van jou gezicht en laat deze schitterend tot uitdrukking komen.

Make-up met allure

Bonne Ambiance biedt  top make-up merken als Barbara Bort, JvG en beMineral. Schitterende kleurtonen met de puurste ingrediënten, waarbij de modetrends op de voet worden gevolgd.

Speciale gelegenheid

Wens je een visagie behandeling voor een speciale gelegenheid? Naturel of juist met meer glamour en glans? Kom naar Bonne Ambiance voor professionele visagie verzorging.

Bril, lenzen, allergie

Ook voor specifiek advies, bijvoorbeeld bij het dragen van een bril of lenzen, allergieën of een andere haarkleur voorzie ik je graag van persoonlijk advies. Alle producten in de salon zijn hypo-allergeen en ideaal voor zelfs de meest gevoelige en allergische huidtypes.

Visagie advies

Tijdens de visagie behandeling krijg je tal van tips en trucs: welke kleuren zijn geschikt voor jou en hoe kun je de producten het beste aanbrengen. Ook de juiste voorbereiding in huidverzorging komt aan de orde, zodat je de conditie van jouw huid op peil houdt, ook na het aanbrengen van make-up.

Bel nu voor vakkundig visagie advies door jouw Skincare Professional: 0316 - 341584.