Wimperlifting

Inlei Lash Filler

Bonne Ambiance werkt met een unieke behandeling voor je wimpers. InLei® Lash Filler. Het is een revolutionaire, innovatieve en unieke behandeling die de natuurlijke wimpers dikker en gekrulder maakt. Dankzij uitgebreid en accuraat onderzoek van de ingrediënten, die met zorg zijn geformuleerd, hebben we nu een wimperbehandeling die klinisch is getest en wetenschappelijk is ondersteund. InLei® Lash Filler geeft elasticiteit, een zijde glans en een gezonde look aan de natuurlijke wimpers.  

 

InLei® is een product gemaakt en getest op de universiteit in Milaan en laboratoriums is Italië. Hierdoor is vastgelegd dat de wimpers gemiddeld 24% dikker worden en 31% meer krul krijgen!

 

Bij deze behandeling worden niet alleen de natuurlijke wimpers voor gemiddeld 6 a 8 weken gekruld, maar worden de wimpers door de filler ook nog eens tot wel 24% dikker! Als je deze behandeling bijhoudt zullen jouw nieuwe wimpers ook dikker en gekrulder terug groeien. Ben je allergisch voor wimperextensions of vind je deze niet fijn, maar wil je wel een mooie oogopslag dan is dit de ideale behandeling voor jouw wimpers.

 

Voordelen op een rij:

  • Het blijft gemiddeld 6 weken mooi zitten
  • Je hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken
  • Je ogen lijken groter/sprekender
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling
  • Ideaal voor vakantie
  • Je wimpers worden 24% dikker met de filler en het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers waardoor de behandeling na 6 weken gewoon weer herhaald kan worden. Tijdens deze behandeling worden ook je wimpers geverfd waardoor het resultaat nog intenser is.