Gezichtsbehandelingen

In de schoonheidssalon verzorg ik jou huid met kwaliteitsproducten en behandelingen, specifiek afgestemd op jou huidtype en conditie. De werking hiervan is direct zichtbaar en dermatologisch bewezen. Ook bij een hypoallergene huid kan ik je van dienst zijn; de merken Cosmedix®, Jan Marini®  en  Bdr, zijn uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

 

Huidanalyse                                                                                                      

De basis van de juiste gezichtsbehandeling ligt bij een professionele huidanalyse. Hiervoor maak ik gebruik van de RS Lightskin.  Met dit unieke huidanalyseapparaat meet ik de complete huidconditie.

 

De hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting; RGB, UV en gepolariseerd licht. De foto’s worden in slechts 20 seconden volledig geanalyseerd met de intelligente software waarna de resultaten in duidelijke grafieken en heldere 15MP foto’s worden getoond.

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd.  Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

Fijne en grove poriën

Algemene vlekken en plekjes

Fijne lijntjes en rimpels

Huidtextuur verbetering

UV Porfyrine meting

UV Pigmentatie meting

UV Vochtmeting

Gevoelige gebieden in het gelaat

Hyperpigmentatie meting

Zonneschade meting

 

Anti-aging advies

Wil je weten wat Bonne Ambiance voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult. Op basis van de huidanalyse neem ik jou de wensen en verwachtingen door, waarna ik jou een professioneel anti-aging advies kan bieden.

Je wilt toch ook het beste voor jou huid? Bel nu voor een afspraak: 0316-341584.