Bruidsverzorging

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk onberispelijk uitzien. Met een feestelijke outfit en haarstyling, waarbij een passende bruidsmake-up niet mag ontbreken.

Het is belangrijk dat u zich prettig voelt en een bruidsmake-up draagt die de hele dag perfect blijft zitten. Ruim van tevoren nemen we samen uw wensen en verwachtingen door, waarna ik de proef make-up bij u aanbreng. Daarna kunnen we eventueel de accenten nog verleggen. De bruidsmake-up die u uiteindelijk kiest draagt u zorgeloos de hele dag.

Tips voor uw trouwdag: * U kunt uw huid voorbereiden met één of meerdere gezichtsbehandelingen: voor een optimale reiniging en hydratering van uw huid. Een huidverzorging en feestelijke make-up op de dag zelf bieden u de finishing touch.

* Ook voor de moeders van het bruidspaar is het leuk als zij stralend voor de dag komen. Via een kleuranalyse krijgt uw (schoon)moeder een professioneel advies over de kledingkleuren die haar het mooiste staan. * Voor èchte ontspanning kiest u voor een bruids- en/of bruidegoms arrangement. Met deze speciale combinatie van huidverzorging en massages bent u optimaal voorbereid voor uw speciale dag!

Bereid u goed en ontspannen voor op uw trouwdag. Maak nu een afspraak voor een proef make-up of gezichtsbehandeling bij Bonne Ambiance.