Gezichtsbehandelingen

COSMEDIX®

Hèt huidverbeteringsconcept voor het hoogste niveau

Waarom is Cosmedix anders?

Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

COSMEDIX® creëert een gezonde relatie met de huid door de meest pure plantaardige ingrediënten te combineren met Nobel Prijs winnende technologieën. Van Cleansers tot serums, COSMEDIX® werkt in synergie met de huid om daardoor de meest ingewikkelde huidproblemen op te lossen. De producten zijn zacht maar uitermate effectief, vrij van parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. Uiteraard dierproefvrij!

PEELINGEN MET DE BESTE RESULTATEN

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.

Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Voordat we van start gaan met het peeling programma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

LEVEL 1

Is voor alle huidtypen geschikt en kan zonder voorbereiding van de huid worden toegepast. Instap peeling

Blueberry Smoothie Peel

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een jonge, gladde en stralende huid zonder roodheden.

Geschikt voor ieder huidtype, vooral vale, doffe huid en Acne I en II.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per week en in combinatie met thuisproducten.

Geen voorbereiding van de huid nodig.

De behandeling is inclusief massage en modelleren van wenkbrauwen.

125,00

LEVEL 1 + RETINOL

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen het cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. Door gebruik te maken van  verschillende aflevercomplexen is er zelf een peel voor de gevoelige, rosacea of eczeem huid beschikbaar.

Essential Peptide Peel

Dit is een zachte metabolische peeling met Lactic Acid en Retinol. Deze peeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zorgt voor een onmiddellijk gladdere en verhelderende uitstraling. Doordat de peeling Rasberry Oil bevat helpt deze behandeling ook bij de bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf, o.a. UV straling.

Geschikt voor ieder huidtype, uitermate geschikt voor de zonbeschadigde, gevoelige, rosacea of eczeem huid.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.

De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 voor thuis.

De behandeling is inclusief massage en modelleren van wenkbrauwen.

125,00

LEVEL 2 PEELING

Deap See Peel

Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

Geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering van de gevoelige huid.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.

Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

De behandeling is inclusief massage en modelleren van wenkbrauwen.

125,00

LEVEL 2 + RETINOL

Peeling met hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten. Verwijdert dode huidcellen en verhoogt de Natural Moisture Factor.

Geschikt voor ieder huidtype. met name bij hyperpigmentatie, acne, veroudering, zonschade.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.

Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

De behandeling is inclusief massage en modelleren van wenkbrauwen.

125,00

Benefit Peel

Benefit Peel

Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden.. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.

het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.

De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 of Define voor thuis.

De behandeling is inclusief massage en modelleren van wenkbrauwen.

125,00

Bdr (Beauty Defect Repair)

Fresh & Glow

Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben.

Duur van de behandeling: 30 minuten

52,50

Clear &Fresh

Speciaal behandeling voor de jonge probleemhuid. Intensieve kuur met hoogwaardige producten zorgen voor een snel zichtbaar resultaat. De milde fruitzuren gecombineerd met de PH producten reguleren de talgproductie. De behandeling zorgt voor een antibacteriële werking met als resultaat een rustig, gelijkmatig huidbeeld.

  • Duur van de behandeling (met uitreinigen): 75 minuten

  • Prijs: € 79,00

  • Duur van de behandeling zonder uitreinigen: 50 minuten

  • Prijs: € 61,00

79,00

Basic & Sensitive

Speciaal voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid. Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit.

Duur van de behandeling: 80 minuten

106,50

Cell Repair

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een speciale massage.

Duur van de behandeling: 85 minuten

106,00

Focus

Bij deze behandeling ligt de nadruk op de huidzones zoals de ogen, lippen, het voorhoofd en de hals.

Duur van de behandeling: 45 minuten

68,00

Power Break for men

De ideale start behandeling voor het verstevigen van de mannenhuid. Een snelle en effectieve behandeling voor een gezonde en goedverzorgde eerste indruk.  Aanbevolen voor de vermoeide, energieloze huid die neigt naar kleine rimpeltjes.

Duur van de behandeling: 60 minuten

85,00

Age Control

U ervaart bij deze bijna 2 uur durende behandeling dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. Alle huidfuncties worden geactiveerd, dit blijft nog dagen zichtbaar. In kuurverband ervaart u een ongelooflijk zichtbare huidverjonging.

incl. modelleren wenkbrauwen.

Duur van de behandeling: 115 minuten

153,00

Casmara Exclusief

Goji Behandeling, voor alle huidtypes

Dé ideale voorbereiding voor de zomer, dankzij de hoge antioxiderende werking en dus een beschermende functie heeft. Bevordert de metabolische huidprocessen en voorkomt het verouderingsproces. De Goji bes is een exotisch fruitsoort afkomstig uit China en Tibet.

 

115,00

Despertador Q10

voor de rijpere huid en hyperpigmentatie Q10, wat nodig is voor de energieproductie in iedere cel, neemt vanaf het 35e levensjaar af. Verder zit in deze behandeling ook gestabiliseerd Q10, wat nodig is voor de energieproductie in iedere cel, neemt vanaf het 35e levensjaar af. Verder zit in deze behandeling ook gestabiliseerde vit.C, dat bl ekende en antioxidatieve eigenschappen heeft

115,00

Golden Skin Sensation

zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid met als resultaat een sterk gerevitaliseerde huid. Voorziet de huid van vocht, mineralen, vitaminen, et cetera

115,00

Rgnerin Inhibitor Contracture, Botox effect

Regenererende behandeling die zich richt op repeterende gelaatsuitdrukkingen met Botox effect. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld als celvernieuwer

115,00

Casmara Vitaal Behandeling

Deze behandeling heeft als doel uw huid in een korte tijd te doorbloeden en te vitaliseren (40 minuten)

59,95

Extra´s

Voetenbad met aromatische olien en voetmassage

19,50

Verven wimpers

15,50

Verven wenkbrauwen

11,00

Verven wimpers en wenkbrauwen

21,50

Modelleren wenkbrauwen

16,95

Harsen bovenlip

10,50

Harsen kin

10,50

Harsen bovenlip, kin en evt. kaakrand

15,50