Prijzen Gezichtsbehandelingen

Bdr (Beauty Defect Repair)

Fresh & Glow

Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben.

Duur van de behandeling: 35 minuten

39,95

Clear &Fresh

Speciaal behandeling voor de jonge probleemhuid. Intensieve kuur met hoogwaardige producten zorgen voor een snel zichtbaar resultaat. De milde fruitzuren gecombineerd met de PH producten reguleren de talgproductie. De behandeling zorgt voor een antibacteriële werking met als resultaat een rustig, gelijkmatig huidbeeld.

  • Duur van de behandeling (met uitreinigen): 75 minuten

  • Prijs: € 76,-

  • Duur van de behandeling zonder uitreinigen: 50 minuten

  • Prijs: € 55,-

79,00

Basic & Sensitive

Speciaal voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid. Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit.

Duur van de behandeling: 80 minuten

88,00

Cell Repair

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een speciale massage.

Duur van de behandeling: 85 minuten

92,00

Focus

Bij deze behandeling ligt de nadruk op de huidzones zoals de ogen, lippen, het voorhoofd en de hals.

Duur van de behandeling: 45 minuten

56,00

PowerDynamic

De ideale start behandeling voor het verstevigen van de mannenhuid. Een snelle en effectieve behandeling voor een gezonde en goedverzorgde eerste indruk.  Aanbevolen voor de vermoeide, energieloze huid die neigt naar kleine rimpeltjes.

Duur van de behandeling: 60 minuten

71,00

Age Control

U ervaart bij deze 2 uur durende behandeling dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. Alle huidfuncties worden geactiveerd, dit blijft nog dagen zichtbaar. In kuurverband ervaart u een ongelooflijk zichtbare huidverjonging.

incl. modelleren wenkbrauwen.

Duur van de behandeling: 120 minuten

129,95

Priori® 

 

Onze huid is voortdurend in beweging. De producten van PRIORI zijn multifunctioneel, gelaagd met essentiële huidvoedingsstoffen en actieve stoffen die zich aanpassen aan de persoon die ze draagt. Elk product biedt geavanceerde personalisatie, aangepast aan jouw individuele behoeften. Het voedt je huid precies wanneer die het nodig heeft.

 

Huidverbeterende behandeling

Reinigen, huidanalyse, epileren, softpeeling, uitreinigen, massage, corrigerende crème, hydratant (protector) Deze behandeling kan alleen gegeven worden indien de cliënt minimaal 2 weken de thuisproducten heeft gebruikt.

75,00

Huidverbeterende behandeling+

Reinigen, huidanalyse, epileren, intensieve Glycolpeeling, uitreinigen, massage, corrigerende crème, hydratant (protector) Deze behandeling kan alleen gegeven worden indien de cliënt minimaal 2 weken de thuisproducten heeft gebruikt.

82,50

Huidverbeterende Oogbehandeling

Reinigen, oog contour massage, hoofdhuid massage, oogserum

39,95

Huidverbeterende behandeling Intensief

Reinigen, huidanalyse, epileren, soft peeling peeling, uitreinigen, Casmara Alginaatmasker, corrigerende gel of crème, hydratant (protector)

97,95

Huivdverbeterende behandeling Intensief+

Reinigen, huidanalyse, epileren, intensieve Glycol peeling, uitreinigen, Casmara Alginaatmasker, corrigerende gel of crème, hydratant (protector)

105,45

Casmara Exclusief

Goji Behandeling, voor alle huidtypes

Dé ideale voorbereiding voor de zomer, dankzij de hoge antioxiderende werking en dus een beschermende functie heeft. Bevordert de metabolische huidprocessen en voorkomt het verouderingsproces. De Goji bes is een exotisch fruitsoort afkomstig uit China en Tibet.

 

97,95

Despertador Q10

voor de rijpere huid en hyperpigmentatie Q10, wat nodig is voor de energieproductie in iedere cel, neemt vanaf het 35e levensjaar af. Verder zit in deze behandeling ook gestabiliseerd Q10, wat nodig is voor de energieproductie in iedere cel, neemt vanaf het 35e levensjaar af. Verder zit in deze behandeling ook gestabiliseerde vit.C, dat bl ekende en antioxidatieve eigenschappen heeft

97,95

Golden Skin Sensation

zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid met als resultaat een sterk gerevitaliseerde huid. Voorziet de huid van vocht, mineralen, vitaminen, et cetera

97,95

Golden Skin Sensation

zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid met als resultaat een sterk gerevitaliseerde huid. Voorziet de huid van vocht, mineralen, vitaminen, et cetera

97,95

Rgnerin Inhibitor Contracture, Botox effect

Regenererende behandeling die zich richt op repeterende gelaatsuitdrukkingen met Botox effect. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld als celvernieuwer

97,95

Casmara Vitaal Behandeling

Deze behandeling heeft als doel uw huid in een korte tijd te doorbloeden en te vitaliseren (40 minuten)

49,95

Basisbehandeling

reinigen, huidanalyse, epileren, softpeeling, uitreinigen, masker, corrigerende gel of creme, hydratant (protector

69,95

Aromatherapiebehandeling

Essentiële oliën, groene leem, planten oliën en hydrolaten zijn de basis van de Aromatherapie gezichtsbehandeling

69,95

Extra´s

Voetenbad met aromatische olien en voetmassage

15,00

Verven wimpers

11,95

Verven wenkbrauwen

9,95

Verven wimpers en wenkbrauwen

18,95

Modelleren wenkbrauwen

12,95

Harsen bovenlip

9,95

Harsen kin

9,95

Harsen bovenlip, kin en evt. kaakrand

15,50